top of page

Photobooth

Photobooth je zasnovan tako, da je uporabniku prijazen in intuitiven, kar zagotavlja, da lahko tudi gostje, ki niso tehnično podkovani, zlahka uporabljajo photobooth brez pomoči. 

Če povzamemo je 24-palčni photobooth z zaslonom na dotik prefinjena, zmogljiva in uporabniku prijazna rešitev za zajemanje in deljenje spominov na dogodkih. S svojo hitro izdelavo fotografij, obstojnimi natisi in možnostmi prilagajanja zagotavlja vrhunsko izkušnjo  tako za organizatorje dogodkov kot za udeležence.

Photobooth je opremljen z velikim 24-palčnim zaslonom na dotik, ki zagotavlja uporabniku prijazen vmesnik za zajemanje fotografij.Velik zaslon zagotavlja enostavno navigacijo in izboljša celotno uporabniško izkušnjo.

Prav tako ima za zajemanje kakovostnih fotografij vgrajen DSLR fotoaparat in profesionalno osvetlitev, ki zagotavlja, da je vsaka fotografija dobro osvetljena in ujame najboljše trenutke.

IMG_3239-Edit-Edit.jpg
IMG_3263-Edit.jpg
IMG_3263-Edit.jpg

Photobooth ima eleganten in moderen dizajn, ki zlahka dopolni estetiko različnih prizorišč dogodkov. Njegova  velikost omogoča, da ga postavite na različne lokacije, kar poveča njegovo dostopnost za obiskovalce dogodka.  Prav tako ima enostaven dostop do vgrajenih komponent glede morebitnih tehničnih težav, kar zagotavlja nemoteno delovanje med celotnim dogodkom. To zmanjša čas nedelovanja in poveča zadovoljstvo uporabnikov.

Lahko natisne do 150 slik na uro zaradi česar je popoln za dogodke z velikim številom gostov. Visoka hitrost tiskanja zagotavlja, da uporabnikom ni treba dolgo čakati na fotografije. Tiska visokokakovostne slike, ki niso samo vizualno osupljive temveč tudi obstojne. Fotografije so obdelane s posebnim premazom. To pomeni, da so odporne na bledenje zaradi izpostavljenosti sončni svetlobi in so prav tako tudi vodoodporne, zaradi česar so idealne za dogodke na prostem ali lokacije kjer bi lahko prišle v stik z vlago.

Kadar posname fotografijo jih lahko uporabniki takoj delijo prek različnih platform družbenih medijev ali e-pošte, kar zagotavlja, da lahko ustvarjene spomine preprosto delijo s prijatelji in družino.

IMG_3255-Edit.jpg
bottom of page